Vuosi on taas vierähtänyt vauhdilla. Quintessalla takana kaksi starttia, joista toisesta 2.sijoitus reilulla 65%:n tuloksella Laaksolta helppo A:2- luokasta. Seuraavat kisat ovat Korpilahdella 10.- 12.6. Lissandra 3-vee on aloittanut ratsukoulutuksen ja on siirtynyt Aulangolle Salla Varennin oppiin vähäksi aikaa. Lily of Oaklands (Lissandran täyssisar) nappasi sijoituksen ensimmäisestä 5- vuotiscupin osakilpailusta ollen kolmas ratsastajansa Mari Similän kanssa. Laidunkesä on parhaimmillaan, nautitaan siitä!

 

Korpilahden kisat onnistuivat mainiosti, Quintessa sijoittui helpossa A:ssa molempina päivinä ollen ensimmäisenä päivänä 6. ja toisena 4. (vaikka ratsastaja unohti radankin..)Quintessalla on nyt pieni treenitauko, jotta saadaan laukanvaihdot ja kankisuitsilla ratsastaminen sujumaan. Seuraavaksi tavoitteena on startata vaativa B- tasolla.

Lissandra on toiminut hienosti Sallalla Aulangolla ja kuukaudessa se jo menee kaikki askellajit ratsastajan kanssa ja lisäksi on jo maastoillutkin.