Kisakausi 2022 meni opettavaisesti ja kehittymistä oli mukavasti nähtävissä kaikilla hevosilla! Syvhöjegårds Bounty aloitti kisakauden voittamalla Inter I:n Ypäjällä maaliskuussa. Sen jälkeen tamma oli kuitenkin muutaman kuukauden pois kisäkäytöstä loukkaantumisen vuoksi ja palaisi radoille vasta syyskuussa. Lokakuussa Bounty oli upeasti kolmas Ypäjällä Inter I- luokassa tehden elämänsä parhaan radan.

Tähti Herman debytoi ensimmäistä kauttaan kansallisella tasolla startaten kahdessa hipposluokassa ja suomenhevosten SM- kilpailuissa. Kansalliset sujuivat kisa kisalta paremmin tulostason ollessa 64-66% välillä. Kausi huipentui SM- kilpailujen lohdutusfinaalin 2.sijaan. Hevonen kehittyi kauden aikana huomattavasti ratsastettavuuden osalta. Odotamme innolla kisakautta 2023.

Quintessa on toiminut kauden 2022 Jaanan opetusmestarina ja toi Jaanalle ratsastajan elämän ensimmäisestä aluestartista toisen sijan 70%:n tuloksella.

Syvhöjegårds Bounty Vihdissä syyskuussa 2022, Inter I (Kuva Heidi Sinda)
Tähti Herman Ypäjällä SM:ssä lohdutusfinaalin 2.sija
Tähti Herman Ypäjällä SM:ssä 2022