Sicco Sil etsii jo jonkin verran osaavaa vuokraajaa. Ruuna on parhaassa iässä, hyvin peruskoulutettu ja osaa kouluasioita helppo A- tasoisesti. Tykkää myös hypätä. Simolla on kilpailtu muutamia helppoja luokkia hyvällä menestyksellä. Simolla voi myös maastoilla ja laukkailla pelloilla. Simo on erinomainen opetushevonen. Lisätiedot omistaja Susanna Vainio 050-5060750

Nicole K on ihana Friisi-mamma, jota ei ikä paljon paina, (ikää on nyt 22- vuotta). Hän on aina superkiltti, yrittää parhaansa, on kevyt ja helppo ratsastaa. Nicole etsii vuokraajaa, joka pitää rauhallisista maastolenkeistä ja sen lisäksi haluaa pari kertaa viikossa ratsastaa vähän koulua, jotta mamma pysyy vetreänä. Nicole on melko pieni kokoinen, joten ei sovi kovin isolle ratsastajalle. Sopii hyvin aikuiselle tai perusasiat osaavalle nuorelle ratsastajalle.  Lisätiedot omistaja Jaana Laine 040-5252088

Molempien hevosten kanssa on mahdollista valmentautua, tunneista lisätietoja Miialta